Науково-практична конференція "Олімпійський рух і сьогодення"

15 березня 2018 р. на Факультеті здоров'я, фізичного виховання і спорту відбулась науково-практична конференція "Олімпійський рух і сьогодення".
Студенти представили доповіді, в яких розглядались питання розвитку олімпійського руху, впливу сучасних технологій на підготовку спортсменів до Олімпійських ігор, вживання допінгу, обговорювались підсумки виступів збірної команди України на Зимових Олімпійських іграх у Пхьончхані.

Члени журі: Спесивих Олена Олександрівна - заступник декана з наукової роботи та менеджменту міжнародних проектів, к.н.ф.в.с.; Ясько Лілія Володимирівна - завідувач кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту, к.н.ф.в.с.; Головач Інна Іванівна - старший викладач кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту, к.н.ф.в.с; Мусіяченко Ольга Сергіївна - голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка; Оріховська Анна Сергіївна - викладач кафедри фізичної реабілітації Національного університету фізичного виховання і спорту України.

За підсумками конференції були визначені переможці:
І місце - Мельник Вікторія
ІІ місце - Ярошовець Олександр
ІІІ місце - Поліщук Валентина

Вітаємо всіх студентів та бажаємо плідної роботи у підготовці до наступних наукових заходів!