ІІ Науковий круглий стіл "Україна. Олімпійські ігри. Майбутнє"

04 грудня 2018 року на Факультеті здоров'я, фізичного виховання і спорту відбувся ІІ Науковий круглий стіл "Україна. Олімпійські ігри. Майбутнє". 

Під час заходу були обговорені проблеми прийняття та проведення олімпійських ігор в Україні. Студенти І курсу також презентували проекти, в яких представили власні ідеї щодо олімпійської символіки.
Захід відвідали: Спесивих Олена Олександрівна - заступник декана з наукової роботи та менеджменту міжнародних проектів, кандидат наук з фізичного виховання і спорту; Головач Інна Іванівна, заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи, кандидат наук з фізичного виховання і спорту; Оріховська Анна Сергіївна - викладач Національного університету фізичного виховання і спорту України; Тіптюк Юлія Сергіївна - голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Факультету. 
І місце за кращий проект виборола команда "Фенікс", яку представляли Гриб Марина, Баланчук Марія, Пухальська Анжеліка, Хобта Олег, Кулик Оксана.
ІІ місце - Головей Юлія, Гожан Дмитро, Шевчишен Володимир, Сороченко Сергій, Беба Жанна, Лопатін Сергій.
ІІI місце - Шаповалов Микола, Фесенко Кристина, Козак Юлія, Ханенків Юлія, Городнюк Анастасія, Шавіков Юрій.
Бажаємо студентам І курсу подальшої мотивації до творчих та наукових проектів!