Науково-практичний семінар «Сучасні тенденції розвитку та організаційно-методологічні особливості проведення фізкультурно-оздоровчих занять з танцювального фітнесу»

05 жовтня 2018 року кафедрою спорту та фітнесу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту був проведений науково-практичний семінар «Сучасні тенденції розвитку та організаційно-методологічні особливості проведення фізкультурно-оздоровчих занять з танцювального фітнесу».

На семінарі Волкова О.С., хореограф-балетмейстер класичного сучасного танцю, артист балету, Кожанова О.С., доцент, к.н.ф.в.с., Гаврилова Н.Г., ст. викладач ознайомили студентів різних курсів освітньої програми «Фізичне виховання» та «Тренерська діяльність», а також студентів загального курсу з історичними відомостями щодо розвитку та становлення різних видів та напрямків танців, особливостями організації та методики проведення фізкультурно-оздоровчих занять з використанням танцювальних елементів різних видів та напрямків. На заході були представлені базові рухи класичного хореографічного танцю, українського народно-побутового та сценічного, російського народного, а також техніка виконання вальсових кроків. Використовувався диференційований підхід (жіноча частина рухів та чоловіча), спеціально підібраний музичний супровід та специфічні засоби. Всі студенти мали можливість брати участь у практичному занятті, яке було цікавим, емоційно забарвленим та активним. Дуже вдячні всім учасникам заходу!