Засідання деканату (2017-2018 н.р.)

20171129 151643

12 червня 2018 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання про оновлення освітніх програм, проведення тестування науково-педагогічних працівників щодо знання нормативних документів, виступи збірної команди Університету з футболу в Вищій лізі та Кубку ФАСК, проведення медичного огляду студентів Факультету, засідання стипендіальної комісії Факультету.

Заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Омері І.Д. повідомила про проведення урочистостей з нагоди вручення дипломів випускникам 2018 року та заходи до завершення навчального року.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


17 квітня 2018 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання про місця державного замовлення на спеціальності для вступників в 2018 році; проведення спортивного форуму на Факультеті в рамках іміджевих заходів; організацію процесу адаптації нових науково-педагогічних працівників (систему наставництва); проведення профорієнтаційних заходів для учнів 9-их класів (майстер-класи професій).

Заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Омері І.Д. повідомила про проведення весняної толоки в парку «Наталка», а заступник декана з науково-методичної та навчальної роботи Комоцька О.С. підвела підсумки обрання блоку дисциплін вільного вибору студентами 1 курсу.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


14 березня 2018 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання про використання корпоративної символіки в навчальному процесі, про змінені вагові коефіцієнти до щорічного рейтингового оцінювання науково-педагогічних, педагогічних і наукових працівників Київського університету імені Бориса Грінченка «Лідер року», про форми проведення екзаменів з дисциплін, які виносяться на літню заліково-екзаменаційну сесію, про заходи до Дня довкілля та ін.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


23 січня 2018 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання про нарахування додаткових балів у рейтингу успішності студентів, розрахунок вартості навчання у 2018 році, підготовку програм вступних випробувань у 2018 році, придбання навчально-методичної літератури для забезпечення навчального процесу на Факультеті, а також про формування заходів щодо забезпечення якості освітнього процесу.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


18 січня 2018 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні до відома членів деканату представлено інформацію про формування каталогу вибіркових дисциплін для студентів 2-3 курсів, узгоджено графік проведення атестації.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


05 грудня 2017 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті пропозиції щодо Плану роботи Університету на 2018 рік. Обговорено концепцію проведення просвітницьких, науково-пізнавальних заходів на Факультеті. Також до відома членів деканату представлено інформацію про проведення щорічного рейтингового оцінювання науково-педагогічних, педагогічних і наукових працівників Київського університету імені Бориса Грінченка «Лідер року» в 2017 році.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


29 листопада 2017 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні було розглянуто питання щодо реалізації нової освітньої стратегії на Факультеті, обговорено Проект Положення про організацію освітнього процесу в Київському університеті імені Бориса Грінченка. Було піднято питання про формування переліку показників для нарахування додаткових балів абітурієнтам при вступі на магістерські програми.

Також заступник декана  з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Омері І.Д. ознайомила членів деканату з планом заходів до Грінченківської декади та Дня Університету.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


08 листопада 2017 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання роботи центрів компетенцій, імплементації нової освітньої стратегії кафедрами Факультету, підготовки пропозицій до плану роботи Університету.

Окрім цього, на засіданні були обговорені питання щодо організації груп вирівнювання для студентів 1 курсу, проведення анкетування з аналізу профорієнтаційної роботи для студентів 1 курсу, налаштування роботи електронного деканату та внесено корективи до тематичного плану видань на 2018 рік.

Також заступник декана  з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Омері І.Д. ознайомила членів деканату з планом заходів соціально-гуманітарного-спрямування на поточний місяць.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.