Події

У рамках соціального проєкту «З Києвом і для Києва» 16 квітня 2024 р. на базі Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту Київського столичного університету імені Бориса Грінченка відбудеться тренінг «ТАКТИЧНА ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА ДЛЯ ЦИВІЛЬНИХ. Що необхідно знати кожному?» для учнів Ліцею №9 “Гармонія” Оболонського району м. Києва.

Напередодні Всесвітнього дня здоров'я (World Health Day), який щорічно відзначається 7 квітня, студенти IV курсу освітньої програми “Фізичне виховання” провели низку просвітницьких заходів, спрямованих на популяризацію спорту та здорового способу життя.

05 квітня 2024 року студенти академічної групи ФТЕб-1-23-4.0д взяли участь у конкурсі-змаганні «Здоров’я у Ваших руках», присвяченому Всесвітньому Дню здоров’я, який відзначається щорічно 7 квітня, починаючи з 1950 року.

04 квітня 2024 відбулося відкрите заняття з дисципліни “Плавання та методика його викладання” доцента кафедри спорту та фітнесу Ірини Грузевич. Тема заняття: "Техніка плавання вільним стилем. Старт" (група ФРб 1-23-4.0д).

27 березня 2024 р. відбулась товариська зустріч жіночої волейбольної команди Університету Грінченка та команди МАУП, на якій з рахунком 3:0 перемогла наша команда.
Вітаємо дівчат та дякуємо організаторам за можливість удосконалюватись в улюбленій грі!

Олександра Романова, студентка ІІ курсу освітньої програми “Тренерська діяльність з обраного виду спорту” здобула бронзову медаль (індивідуальний залік, жінки до 20 років) у змаганнях національної першості Франції з фехтування, які відбувалися 23-24 березня 2024 р. у м. Невер. 

Протягом березня 2024 року на практичних заняттях з навчальної дисципліни «Теорія та технології оздоровчо-рекреаційної рухової активності» студенти 3  курсу освітньо-професійної програми «Фізичне виховання» разом зі старшим викладачем кафедри спорту та фітнесу Наталею Петровою вивчали вправи функціональної хореографії, за допомогою яких розвивали такі фізичні якості як: гнучкість, рівновага, витривалість, а також покращували рівень своєї фізичної підготовленості та удосконалювали відповідні функціональні можливості.

Сторінка 1 із 165