Змагання «Кубок Золотого Карася»

20 травня 2019 р. відбулися 19-ті змагання серед студентів Київського університету імені Бориса Грінченка "Мій вибір - здоров'я!" та "Кубок Золотого Карася".

Студенти структурних підрозділів Університету мали змогу показати свої вміння, здобуті під час занять на загальноуніверситетській секції з плавання. Були представлені: Інститут журналістики, Інститут філології, Історико-філософський факультет, Факультет права та міжнародних відносин, Університетський коледж та Факультет здоров'я, фізичного виховання і спорту (виступали поза заліком). Серед учасників змагань також виступали вихованці та тренери Grinchenko Swimming.

У програмі змагань були різні дистанції: 50 м кожним із спортивних способів плавання, 100 м комплексно (на цій дистанції розігрувався Кубок "Золотого Карася"), 400 м вільним стилем та естафета для змішаних команд (студенти+діти) - найемоційніший вид програми.

Вражаючі старти, емоційні вболівальники, командний дух та підтримка один одного, море позитиву та усміхнених обличь - все це було на завершальних змаганнях 2018-2019 навчального року.

За результатами змагань перехідний Кубок "Золотого Карася" виборов Інститут філології! Наші щирі вітання та до зустрічі восени!