Першість Університету Грінченка з оздоровчої аеробіки

25 квітня 2017 року відбулась Першість Київського університету імені Бориса Грінченка з оздоровчої аеробіки. У змаганнях прийняли участь 13 команд, 143 студента з різних структурних підрозділів.

Окремо між собою змагались студенти 3-х груп Факультету здоров’я,фізичного виховання і спорту та 2 команди груп з ПФСУ. Також прийняли участь 2 команди Інституту людини, група ЗЛб – Факультету здоров’я,фізичного виховання і спорту, 5 команд Інституту філології.

Iмісце розділили збірні команди зі студентів 1-го курсу Інституту журналістики, Інституту філології, Історико-філософського факультету, Факультету права та міжнародних відносин. Тренер  -  старший викладач кафедри фітнесу та рекреації Данило Любов Ігорівна  «Грінч-Денс», «Фокс»; та викладач кафедри фітнесу та рекреації Гаврилова Наталія Григорівна «Мандарин».

ІІ місце розділили збірні команди зі студентів 1-го курсу Інституту журналістики, Інституту філології, Історико-філософського факультету, Факультету права та міжнародних відносин. Тренер  -  старший викладач кафедри фітнесу та рекреації Гаврилова Наталія Григорівна та викладач Бистра Ірина Ігорівна «Студ-Денс»; та 2 команди Інституту людини, старшого викладача кафедри фітнесу та рекреації Боляк Наталії Леонідівни.

Серед студентів Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту І місце зайняла команда ПФСУ 1-го курсу, викладач Бистра Ірина Ігорівна.

За результатами змагань найкращі три команди приймуть участь у «Чемпіонаті з чирлідингу серед студентів міста Києва», що проводитиметься у рамках соціального проекту «З Києвом і для Києва» 27 квітня в ТРЦ «Караван».

Вітаємо наших студентів та бажаємо подальших успіхів!