Участь у військово-патріотичній грі «Патріот – 2017»

З 18 по 20 жовтня 2017 р. на базі 25 ДПРУ ГУ ДСНС України в м. Києві за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, Оболонського районного управління освіти та військового комісара Оболонського районного військкомату проводилась військово-патріотична гра «Патріот – 2017», в якій взяли участь студенти ІІ курсу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту.

Ця гра проводиться вже протягом 10-ти років та направлена на підвищення ролі фізичної культури і спорту, зміцнення здоров’я, пропаганду здорового способу життя та підготовку молоді до захисту держави.

Наші студенти, приймаючи участь у спортивних заходах військово-патріотичної гри «Патріот – 2017», допомагали в суддівстві заходів та показали високі результати в чесній боротьбі при проведенні спортивних етапів зі стрільби з пневматичної гвинтівки, бігу, метання гранати тощо.

Особистим дипломом була нагороджена студентка Бідненко Марина Миколаївна за кращий результат в змаганні зі зборки та розборки автомата АКМ.

А команда студентів ІІ курсу Факультету здоров’я, фізичного виховання та спорту посіла у загальному заліку ІІІ місце.