Зустріч з учнями Гірськолижної школи «Оленів»

07 лютого 2018 р. доцент кафедри Поляничко О.М. в рамках профорієнтаційної роботи зустрілась з директором Супруговим Генадієм Єгоровичем, командою, учнями Гірськолижної школи «Оленів» та інструктором лижної/сноуборд школи «Каштан» Богинським Федором.

Під час зустрічі були обговорені питання співпраці, проведення спільних заходів, практичних занять з лижного туризму, профорієнтації учнів шкіл до вступу в Університет Грінченка, організації активного відпочинку студентів та професорсько-викладацького складу.
Також чудова нагода була спостерігати, вболівати та  спілкуватися з учасниками  Кубку України зі слоупстайлу та дитячих змагань з гірськолижного спорту у дисципліні «слалом-гігант» - «Казкова Олімпіада», які проходять в ці дні на гірськолижних склонах Протасового яру.
Гірськолижна школа «Оленів» - заснована в 1998 році з метою підготовки спортсменів-гірськолижників. Тренерами школ є спортсмени, які навчають професіоналів і любителів швидкісному спуску, слалому, гігантського слалому, могул, лижної акробатики, скі-кросу і іншим видам гірськолижного спорту. Колектив школи має в своєму складі майстрів спорту України, тренерів збірної України та Латвії з гірськолижного спорту.
Лижна/сноуборд школа «Каштан», вже 10 років спеціалізується на спортивній підготовці дітей, а також займається організацією активного відпочинку для всієї родини. Регулярно проводяться змагання для учнів школи та всіх бажаючих.Тож долучаємось до активної зимової роботи та відпочинку!