Науково-практичний семінар «Сучасні організаційно-методологічні особливості проведення фізкультурно-оздоровчих занять з ментального фітнесу»

24 квітня 2018 року старші викладачі кафедри спорту та фітнесу Морозова С.М., Кожанова О.С., Бистра І.І. провели науково-практичний семінар «Сучасні організаційно-методологічні особливості проведення фізкультурно-оздоровчих занять з ментального фітнесу» для студентів різних курсів та спеціальностей Київського університету імені Бориса Грінченка.

Захід пройшов у гімнастичній спортивній залі. Усі присутні мали можливість ознайомитися з особливостями використання методик оздоровчого тренування, які засновані на ідеї невідривного зв’язку тіла та свідомості. Студенти із задоволенням апробували вправи з пілатесу, хатха-йоги та стретчінгу. Засоби ментального фітнесу (вправи на розтягування м’язів, дихальні вправи, вправи на рівновагу, на релаксацію тощо) використовуються для зняття стресу, покращують фізичне та психологічне здоров’я людини, допомагають позбутися багатьох хвороб, особливо пов’язаних з хребтом, сприяють формуванню душевної рівноваги та спокою. Бажаємо всім здоров’я, гармонії душі та тіла!