Практичне заняття з дисципліни «Нормальна анатомія людини» в Цифровому хабі

20 жовтня 2023 року студенти-першокурсники академічної групи ФТЕб-1-23-4.0 – майбутні фізичні терапевти вже вдруге досліджували анатомію людського організму за допомогою сучасних 3D-додатків у  Цифровому хабі Університету Грінченка.

Студенти у віртуальних окулярах опинились всередині людського організму і досліджували на цьому практичному занятті анатомію серця та кровоносних судин. Студенти мали змогу повертати серце на 360 градусів, роздивлялися зовнішню та внутрішню будову серця, спостерігали за роботою мітрального та трикуспідального клапанів, провідної системи серця, порівнювали роботу серця під час збільшення чи зменшення пульсу, а також запис кардіограми при цьому. Добре, що в цьому додатку також наявні довідкові матеріали про серце та судини, а також аудіозапис англійською мовою.

Безмежно вдячні Ірині Іванівні Коваленко, завідувачці Цифрового хабу Університету Грінченка, за дослідницькі кроки студентів  у сучасне вивчення анатомії, за можливість студентів візуалізувати та досліджувати анатомію у такий неформальний інтерактивний спосіб, який сприяє кращому засвоєнню анатомічних знань!

Викладач дисципліни «Нормальна анатомія людини» -  Євгенія Неведомська.