14 лютого 2022 р.

Розширене засідання кафедри спорту та фітнесу  (спільно з кафедрою фізичного виховання і педагогіки спорту та кафедрою фізичної реабілітації та біокінезіології) Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 14.02.2022 р.

 

Порядок денний:

  • Про внесення змін до освітньо-наукової програми «Фізична культура і спорт» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та навчального плану.
  • Про затвердження нової редакції ОП «Тренерська діяльність та спортивна підготовка» другого магістерського рівня освіти та навчального плану.
  • Про затвердження білетів вступного випробування (іспиту) до аспірантури зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Рівень вищої освіти: третій (освітньо-науковий), Галузь знань: 01 Освіта / Педагогіка, Спеціальність: 017 Фізична культура і спорт, Освітньо-наукова програма: «Фізична культура і спорт», На основі: освітнього ступеня магістра, (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).
  • Про затвердження програми вступного випробування (іспиту) до аспірантури зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Рівень вищої освіти: третій (освітньо-науковий), Галузь знань: 01 Освіта / Педагогіка, Спеціальність: 017 Фізична культура і спорт, Освітньо-наукова програма: «Фізична культура і спорт», На основі: освітнього ступеня магістра, (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста.

 

Проект рішення:

  • Затвердити зміни до освітньо-наукової програми «Фізична культура і спорт» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та навчального плану.
  • Затвердити нову редакцію ОП «Тренерська діяльність та спортивна підготовка» другого магістерського рівня освіти та навчального плану.
  • Затвердити білети вступного випробування (іспиту) до аспірантури зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Рівень вищої освіти: третій (освітньо-науковий), Галузь знань: 01 Освіта / Педагогіка, Спеціальність: 017 Фізична культура і спорт, Освітньо-наукова програма: «Фізична культура і спорт», На основі: освітнього ступеня магістра, (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).
  • Затвердити програму вступного випробування (іспиту) до аспірантури зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Рівень вищої освіти: третій (освітньо-науковий), Галузь знань: 01 Освіта / Педагогіка, Спеціальність: 017 Фізична культура і спорт, Освітньо-наукова програма: «Фізична культура і спорт», На основі: освітнього ступеня магістра, (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).