Засідання наукового гуртка «Гармонія здоров’я» (03.04.2023)

Студенти 1 курсу академічних груп ФТЕб-1-22-4.0д і ФВб-1-22-4.0д Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту протягом 27.03-30.03.2023 відповіли на запитання Опитувальника щодо їхнього ставлення до алкогольних напоїв. Опитувальник було створено в Google-формі, а опитування студентів проведилося анонімно.

Мета опитування полягала у виявленні знань першокурсників Факультету здоров'я, фізичного виховання та спорту про вплив алкогольних напоїв на організм, ставлення до вживання алкоголю та в попередженні вживання молодими людьми алкогольних напоїв.

03 квітня 2023 року було узагальнено одержані дані і результати дослідження було подано у вигляді Звіту-презентації для студентів цих академічних груп. Студенти прослухали інформацію про мотиви вживання алкоголю молодими людьми, фізіологічний механізм впливу етанолу на організм та причини виникнення психологічної та фізіологічної залежності від нього.

Після цього було проведено обговорення проблеми вживання алкогольних напоїв молодими людьми. Є сподівання, що першокурсники зроблять правильний висновок після одержаної інформації і вони не поповнять групи ризику з девіантною поведінкою.

Керівник наукового гуртка «ГАРМОНІЯ ЗДОРОВ’Я» – Євгенія Неведомська.