Гостьовий онлайн-тренінг Ірини Омері "Збереження психічного здоров'я засобами саморегуляції"

13 квітня 2023 року для студентів 1 курсу спеціальності «Дошкільна освіта» Факультету педагогічної освіти в межах проведення просвітницьких заходів з питань профілактики та попередження нещасних випадків, збереження психічного здоров’я, безпеки життєдіяльності, правил поводження в екстремальних ситуаціях відбувся гостьовий онлайн-тренінг Ірини Дмитрівни Омері, кандидата біологічних наук, доцента кафедри фізичної терапії та ерготерапії Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту на тему: «Збереження психічного здоров’я засобами саморегуляції».

Під час тренінгу Ірина Дмитрівна ознайомила присутніх із складовими здоров’я; акцентувала увагу на психічному здоров’ї людини; розглянула особливості застосування технік психічної саморегуляції на різних етапах життя людини. У практичній площині студенти ознайомилися з можливостями використанням дихальних вправ, кольоротерапією, музикотерапією, аромотерапією та пройшли діагностику рівня тривожності.

Дякуємо Ірині Дмитрівні за змістовний і цікавий тренінг, можливість познайомитися з техніками психічної саморегуляції, які можуть активно використовуватися студентами у повсякденному житті.