Науково-практичний семінар «Формування здоров’язбережувальної компетенції засобами фізичного виховання»

27 лютого 2018 р. на кафедрі фізичного виховання і педагогіки спорту відбувся науково-практичний семінар для студентів «Формування здоров’язбережувальної компетенції засобами фізичного виховання». Модератор – Ясько Л.В., завідувач кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту.

В семінарі прийняли участь студенти кафедри 2-4 курсів та студенти університетського коледжу 2-3 курсів. На заході розглядалися напрямки використання засобів фізичного виховання для різних верств населення. Формат семінару: доповідь з презентацією та проведення майстер-класів за темою доповіді. Програма семінару включала наступні теми: «Інноваційні підходи до занять фізичним вихованням з дітьми, які мають обмежені можливості» (Симоненко Валерія, 2 курс); «Йога для дітей» (Токарєва Анастасія, університетський коледж, 3 курс); «Спортивний туризм та його види» (Федик Дмитро, Тіптюк Юля, 2 курс); «Елементи кросфіту на уроках фізичної культури в середній школі» (Малінецька Тетяна, Білько Аліна, університетський коледж, 2 курс); «Тренування за протоколом Табата» (Бондар Таміла, 3 курс); «Тренування м’язів спини» (Панов Ілля, 3 курс); «Методика виховання фізичних якостей за допомогою бойового мистецтва Айкідо» (Коротков Іван, 3 курс); «Використання засобів силової спрямованості в самостійних заняттях» (Помозов Василь, 4 курс).

В рамках семінару студенти обмінялися теоретичними знаннями та практичним досвідом та отримали позитивні емоції!

Кафедра дякує всім учасникам, та, враховуючи побажання студентів, плануємо наступні заходи: «Спортивно-розважальний квест» та «Футбольний матч між жіночою збірною командою та юнаками-любителями».

Запрошуємо всіх бажаючих!