Події

25 жовтня 2024 року для студентів І курсу на Факультеті було проведено спортивно-історичний квест у межах ініціативи “Тренуй українською!”, який містив завдання, спрямовані на перевірку та удосконалення спортивної термінології українською, а також – на знання історичних аспектів формування українськомовної термінології у сфері фізичної культури та спорту.  

5 жовтня 2024 року Дмитро Єременко, студент ІІ курсу освітньої програми “Фізичне виховання”, посів І місце на осінньому чемпіонаті міста Києва з легкоатлетичного кросу (серед юніорів, дистанція 3 км). Вітаємо та зичимо нових перемог!

03 жовтня 2024 року у рамках дисципліни «Нормальна анатомія людини» та роботи наукового гуртка «Гармонія здоров’я» студенти-першокурсники академічної групи ФТЕб-1-24-4.0д (майбутні фізичні терапевти та ерготерапевти) ознайомилися з роботою Цифрового хабу інноваційних рішень Університету Грінченка, яку представила Ірина Іванівна Коваленко, завідувач кабінету НДЛ цифровізації освіти.

02 жовтня 2024 р. з нагоди Дня захисників і захисниць України на базі Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту відбувся тренінг «Тактична домедична допомога для цивільних. Що необхідно знати кожному?». Мета тренінгу – надання  базових знань, формування умінь та навичок домедичної допомоги в цивільних умовах під час війни (загальні поняття про домедичну допомогу, зупинка масивної кровотечі, переміщення поранених, відновлення прохідності дихальних шляхів, бойові вибухові травми тощо).

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек та Дня захисників і захисниць України, 27 вересня 2024 року, в Галереї імені Віктора Огнев'юка відбулася благодійна акція в межах проєкту «НЕ_ОСТАННЯ ВИШИВАНКА ГРІНЧЕНКА», яка отримала продовження – «Книга для героя». Мета акції — зібрати книги для наших воїнів і передати до прифронтових бібліотек. Ідея належить випускнику Факультету журналістики, воїну ЗСУ, Микиті Мазуру.

27 вересня 2024 року студенти 2 курсу групи ФВб-1-23-4.0д разом із старшим викладачем кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту – Оленою Гацко долучилися у ролі волонтерів до команди проєкту Open Fan Football Schools-OFFS Ukraine / Відкриті уроки футболу.

Сторінка 1 із 171