Всесвітній день науки - 2023: Вебінар «Академічна доброчесність у спортивній науці»

10 листопада 2023 року у рамках Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку за ініціативи Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Університету було проведено вебінар «Академічна доброчесність у спортивній науці».

Модерувала захід: Олена Ярмолюк,  завідувач кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Університету Грінченка.

До участі у вебінарі був запрошений Олександр Хименко, керівник секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, який представив аналітичну доповідь на тему «Правові аспекти академічної доброчесності в Україні».

Корисну інформацію презентувала Тамара Мандич, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених Херсонського державного університету, викладачка кафедри української і слов’янської філології та журналістики, у доповіді «Академічна доброчесність в інформаційному просторі».

Про штучний інтелект у викладанні дисциплін з фізичної культури і спорту в закладах вищої освіти та дотримання академічної доброчесності розповіла Олена Ярмолюк, завідувач кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Університету Грінченка.

Учасниками заходу стали 140 представників закладів вищої і середньої освіти галузі фізичної культури і спорту.