Захист дисертаційного дослідження Юрія Волощенка

07 серпня 2024 року відбулося засідання разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.133.075 Київського столичного університету імені Бориса Грінченка для проведення публічного захисту дисертації Волощенка Юрія Миколайовича, старшого викладача кафедри спорту та фітнесу, на тему «Розвиток інтероцептивного усвідомлення здобувачів вищої освіти на основі соматичних рухів у процесі фізичного виховання» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт.

Склад разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.133.075:

Голова ради - Ляхова Інна Миколаївна, доктор педагогічних наук, професор, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка.

Рецензенти:

  • Білецька Вікторія Вікторівна, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка;
  • Головач Інна Іванівна, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка.

Офіційні опоненти:

  • Коробейнікова Леся Григорівна, доктор біологічних наук, професор, Національний університет фізичного виховання і спорту.
  • Вржесневський Іван Іванович, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, Національний авіаційний університет.

Вітаємо Юрія Миколайовича з успішним захистом дисертації та присудженням наукового ступеня доктора філософії! Бажаємо подальшого зростання та нових наукових здобутків!