03 червня 2019 р.

 

Засідання кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту з кадрових питань від 03.06.2019 р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про обговорення відкритого заняття доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Спесивих Олени Олександрівни.

2. Про порядок проведення засідання кафедри з розгляду кадрових питань.

3. Про обрання лічильної комісії для таємного голосування.

4. Про рекомендацію кандидатури Сушко Руслани Олександрівни для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.

5. Про рекомендацію кандидатури Латишева Миколи Вікторовича для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.

6. Про рекомендацію кандидатури Ляшенко Валентини Миколаївни для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.

7. Про рекомендацію кандидатури Спесивих Олени Олександрівни для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.

8. Про рекомендацію кандидатури Гацко Олени Володимирівни для обрання на посаду старшого викладача кафедри спортивної підготовки.

9. Про рекомендацію кандидатури Гнутової Наталії Павлівни для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.

10. Про рекомендацію кандидатури Пітенка Сергія Леонідовича для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.

11. Різне.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ:

  1. Визнати практичне заняття О.О. Спесивих, кандидата наук з фізичного виховання та спорту, як таке, що проведене на високому професійному рівні та відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника.
  2. Затвердити протокол № 2 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Сушко Р.О. для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  3. Затвердити протокол № 3 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Латишева М.В. для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  4. Затвердити протокол № 4 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Ляшенко В.М. для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  5. Затвердити протокол № 5 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Спесивих О.О. для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  6. Затвердити протокол № 6 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Гацко О.В. для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  7. Затвердити протокол № 7 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Гнутової Н.П. для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  8. Затвердити протокол № 8 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Пітенка С.Л. для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.