17 березня 2021 р.

Засідання кафедри №4 від 17.03.2021 року

Порядок денний:

  • Про затвердження графіку проведення відкритих занять, викладачів, які проходять конкурс на заміщення вакантних посад.
  • Про затвердження висновків фахової експертизи ЕНК «Теорія олімпійського та професійного спорту (5 курс, ФВ, денна)», (автор доцент кафедри Лопатенко Г.О.), для подання на сертифікацію (експерти ст. викладач кафедри Комоцька О.С, доцент кафедри спорту та фітнесу Кожанова О.С.).
  • Про затвердження висновків фахової експертизи ЕНК «Олімпійський та професійний спорт (2 курс, ФІТР, денна)», (автор доцент кафедри Лопатенко Г.О.), для подання на сертифікацію (експерти завідувач кафедри Ясько Л.В., ст. викладач кафедри спорту та фітнесу Іваненко Г.О.).
  • Про рекомендацію до друку навчально-методичного посібника з питань проведення семінарських занять та самостійних робіт для студентів закладів вищої освіти «Гігієна фізичного виховання» (автор: Ляшенко Валентина Миколаївна, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Київського університету імені Бориса Грінченка).
  • Різне.

    Проект рішення:

    • Затвердити графік відкритих занять викладачів, які проходять конкурс на заміщення вакантних посад.
    • Затвердити висновки фахової експертизи ЕНК «Теорія олімпійського та професійного спорту (5 курс, ФВ, денна)», (автор доцент кафедри Лопатенко Г.О.) для подання на сертифікацію (експерти ст. викладач кафедри Комоцька О.С, доцент кафедри спорту та фітнесу Кожанова О.С.)
    • Затвердити висновки фахової експертизи ЕНК «Олімпійський та професійний спорт (2 курс, ФІТР, денна)» (автор доцент кафедри Лопатенко Г.О.), для подання на сертифікацію (експерти завідувач кафедри Ясько Л.В., ст. викладач кафедри спорту та фітнесу Іваненко Г.О.)
    • Рекомендувати до друку навчально-методичний посібник з питань проведення семінарських занять та самостійних робіт для студентів закладів вищої освіти «Гігієна фізичного виховання» (автор: Ляшенко Валентина Миколаївна, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Київського університету імені Бориса Грінченка).