03 червня 2021 р.

Засідання кафедри №8 від 03.06.2021 року

Порядок денний:

  1. Про порядок проведення засідання кафедри з розгляду кадрових питань.
  2. Обрання лічильної комісії.
  3. Про рекомендацію кандидатури Сушко Руслани Олександрівни, доктора наук з фізичного виховання і спорту, доцента, для обрання на посаду професора кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  4. Про рекомендацію кандидатури Головач Інни Іванівни, кандидата наук з фізичного виховання і спорту, для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  5. Про рекомендацію кандидатури Гнутової Наталії Павлівни для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  6. Про рекомендацію кандидатури Пітенка Сергія Леонідовича для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  7. Про рекомендацію кандидатури Ляшенко Валентини Миколаївни, кандидата наук з фізичного виховання і спорту, для розгляду на Вченій Раді Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту щодо присвоєння вченого звання доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  8. Різне.

Проект рішення:

  • Затвердити протокол № 2 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Сушко Руслани Олександрівни, доктора наук з фізичного виховання і спорту, доцента, для обрання на посаду професора кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  • Затвердити протокол № 3 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Головач Інни Іванівни, кандидата наук з фізичного виховання і спорту, для обрання на посаду доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  • Затвердити протокол № 4 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Гнутової Наталії Павлівни для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  • Затвердити протокол № 5 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Пітенка Сергія Леонідовича для обрання на посаду старшого викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.
  • Затвердити протокол № 6 щодо результатів таємного голосування про рекомендацію кандидатури Ляшенко Валентини Миколаївни, кандидата наук з фізичного виховання і спорту, для розгляду на Вченій Раді Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту щодо присвоєння вченого звання доцента кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту.