Студентська наукова конференція «Засоби фізичного виховання у формуванні здоров'язбережувальної компетенції різних верств населення»

21 травня 2021 року на Факультеті здоров'я, фізичного виховання і спорту у рамках Фестивалю науки - 2021 та роботи наукового гуртка «Гармонія здоров’я» відбулася Студентська наукова конференція «Засоби фізичного виховання у формуванні здоров'язбережувальної компетенції різних верств населення». У роботі конференції взяли участь викладачі та студенти факультету.

У програмі було передбачено 10 доповідей студентів 3-го та 4-го курсів денної форми навчання. Під час проведення конференції було висвітлено актуальні питання щодо формування здоров'язбережувальної компетенції різних верств населення. Студентська наукова конференція змогла об’єднати погляди різних молодих дослідників. Всі доповіді були актуальними і заслуговували на увагу.

Зокрема, на конференції було представлено чотири доповіді студентів кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології - академічної групи ФТЕб-1-18-4.0д:

1.Нутріхіна Марія «Комплексна фізична реабілітація при інфаркті міокарда у постінфарктний період».

Науковий керівник: Неведомська Євгенія Олексіївна, доцент, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології

2.Магурчак Руслана «Комплексна фізична реабілітація при пневмонії на стаціонарному етапі».

Науковий керівник: Харченко Галина Дмитрівна, доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології

3. Сівко Юлія «Комплексна фізична реабілітація при бронхоектатичній хворобі в фазу ремісії».

Науковий керівник: Харченко Галина Дмитрівна, доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології

4. Шавлюк Альбіна «Комплексна фізична реабілітація при гіпотонічній хворобі».

Науковий керівник: Омері Ірина Дмитрівна, доцент, кандидат біологічних наук, доцент кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

Дякуємо організаторам заходу, студентам – доповідачам та студентам, що підтримували своїх колег, завідувачу кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, професору Савченку Валентину Михайловичу за добрі та теплі слова підтримки нашим студентам та всьому викладацькому колективу Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту!