Онлайн-лекція «Сучасна війна: шляхи та засоби персонального захисту громадян України»

03 лютого 2022 року викладачі Факультету прослухали онлайн-лекцію «Сучасна війна: шляхи та засоби персонального захисту громадян України», яку провів Курбан Олександр Васильович, доцент кафедри реклами та зв'язків з громадськістю Інституту журналістики нашого Університету.

Лектор розглянув вірогідні сценарії війни з РФ. Розглянуто так званий 3D формат сучасної війни. Надано експертні оцінки боєздатності сучасної української армії.

Акцент було зроблено на особливостях сучасної гібридної війни у різних сферах життя. Обговорили основи виживання в умовах сучасної війни та стратегії дій кожного громадянина України, склад тривожної валізи.

Дякуємо Олександру Васильовичу за ґрунтовну лекцію та аргументацію кожної тези, за практичні поради, які можуть стати корисними у надзвичайних ситуаціях і під час війни.

Ключове завдання такої лекції полягає у формуванні активної громадянської позиції, підвищенні обізнаності щодо сучасних подій, а також дати зрозуміти, що кожен з нас має шляхи та засоби персонального захисту та долучається до колективної відповідальності за безпеку нашої країни.

Міцного здоров’я всім, людського щастя та миру в нашій країні та світі загалом!