22 травня 2019 р.

 Засідання кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології від 22 травня 2019 року

 

Порядок денний:

1. Розгляд Освітньої програми 227.00.02 «Фізична терапія, ерготерапія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Доповідач: керівник проєктної групи, завідувач кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології професор В.М. Савченко.

2.  Обговорення відкритих занять викладачів кафедри, які подали документи на конкурс заміщення вакантних посад:

  • на посаду завідувача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології кандидата медичних наук професора Савченка В.М.
  • на посаду професора кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології доктора біологічних наук професора Лисенко О.М.
  • на посаду професора кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології доктора педагогічних наук професора Хорошухи М.Ф.
  • на посаду доцента кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології кандидата біологічних наук доцента Омері І.Д.
  • на посаду доцента кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології кандидата біологічних наук доцента Полковенко О.В
  • на посаду старшого викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології Яценко С.П.
  • на посаду старшого викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології Погребняк Ю.М.
  • на посаду старшого викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології Буряк О.Ю.
  • на посаду викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології Якимчука О.А. 

3. Різне

 

Проект рішення:

1. Ухвалити нову версію Освітньої програми 227.00.02 «Фізична терапія, ерготерапія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

2. Визнати відкрите практичне заняття Савченка В.М, професора кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Савченка Валентина Михайловича до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади професора кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

3. Визнати відкрите практичне заняття Лисенко О.М., професора кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Лисенко Олену Миколаївну до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади професора кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

4. Визнати відкрите практичне заняття Хорошухи М.Ф., професора кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Хорошуху Михайла Федоровича до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади професора кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

5. Визнати лекційне заняття Омері Ірини Дмитрівни, доцента кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Омері Ірину Дмитрівну до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади доцента кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

6. Визнати відкрите практичне заняття Полковенко О.В., доцента кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Полковенко Ольгу Володимирівну до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади доцента кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

7. Визнати лекційне заняття Яценко Світлани Петрівни, старшого викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Яценко Світлану Петрівну до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

8. Визнати практичне заняття Погребняк Юлії Миколаївни, старшого викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Погребняк Юлію Миколаївну до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

9. Визнати практичне заняття Буряк Ольги Юріївни, викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Буряк Ольгу Юріївну до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

10. Визнати практичне заняття Якимчука Олега Анатолійовича, викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Якимчука Олега Анатолійовича до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади викладача кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.