22 вересня 2021 р.

ПРОТОКОЛ № 8

засідання кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології

від 22 вересня 2021 р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  • Розгляд та затвердження «ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ОБ'ЄКТИВНО СТРУКТУРОВАНОГО ПРАКТИЧНОГО (КЛІНІЧНОГО) ІСПИТУ» для здобувачів ступеня магістра за освітньо-професійною програмою "Фізична терапія” за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія". Доповідач Валентин Савченко, професор, завідувач кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.
  • Розгляд та затвердження станцій для проведення об'єктивно структурованого практичного (клінічного) іспиту для здобувачів ступеня магістра за освітньо-професійною програмою "Фізична терапія” за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія". Доповідач Валентин Савченко, професор, завідувач кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.
  • Розгляд та затвердження програми об'єктивно структурованого практичного (клінічного) іспиту для здобувачів ступеня магістра за освітньо-професійною програмою "Фізична терапія” за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія". Доповідач Валентин Савченко, професор, завідувач кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.
  • Різне.

    УХВАЛИЛИ:
    1.Затвердити «ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ОБ'ЄКТИВНО СТРУКТУРОВАНОГО ПРАКТИЧНОГО (КЛІНІЧНОГО) ІСПИТУ» для здобувачів ступеня магістра за освітньо-професійною програмою "Фізична терапія” за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія".
    2. Затвердити станції для проведення об'єктивно структурованого практичного (клінічного) іспиту для здобувачів ступеня магістра за освітньо-професійною програмою "Фізична терапія” за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія".
    3. Затвердити програми об'єктивно структурованого практичного (клінічного) іспиту для здобувачів ступеня магістра за освітньо-професійною програмою "Фізична терапія” за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія".