Фестиваль сімейного спорту

10 листопада 2018 року в Києві в ТРЦ «Караван» відбувся Фестиваль сімейного спорту, в якому взяли участь студенти Київського університету імені Бориса Грінченка груп ФВб-3-18-2.0д, ФВб-1-16-4.0д (спеціалізація «Організація спортивно-масової роботи») та ФВм-1-18-1.4д під керівництвом старших викладачів кафедри спорту та фітнесу Лахтадир Олени Володимирівни та Бистрої Ірини Ігорівни, викладача кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Омельченко Тетяни Григорівни.

Фестиваль пройшов за підтримки Об'єднання первинних профспілкових організацій Київської міської ради та Київської державної адміністрації.

У змаганнях взяли активну участь 24 сімейні команди, у складі команди: батько, мама і дитина. Даний формат сприяв популяризації фізичної культури та спорту, він вже став традиційним і є важливим для спортивної столиці. В сімейному колі команди демонстрували свою спритність, влучність, швидкість та силу. Усміхнені обличчя, чудовий настрій, емоційна підтримка вболівальників перетворили спортивні змагання на родинне свято!