Профорієнтаційні заходи кафедри спорту та фітнесу у лютому

07 лютого 2019 року кафедра спорту та фітнесу провела профорієнтаційний захід з учнями Київського спортивного ліцею-інтернату, які завітали до Київського Університету імені Бориса Грінченка.

Учнів ознайомили з центрами компетенцій, в яких займаються студенти (тренажерна зала, ігрова зала, гімнастична зала, басейн), надали інформацію щодо освітніх програм та умов вступу до Університету.

Також протягом січня-лютого 2019 року викладачі кафедри спорту та фітнесу Киричок Юрій Миколайович та Тупиця Юрій Іванович провели профорієнтаційні заходи у загальноосвітньому закладі І-ІІІ ступенів Пісківське навчально-виховне об`єднання Київської області Бородянського району (смт. Пісківка) та у школі олімпійського резерву зі спортсменками збірної жіночої команди з футболу (головний тренер Гресь Алла Василівна).

Також 02 лютого 2019 року збірна команда Київського університету імені Бориса Грінченка зіграла товариський матч з  вихованцями ФК "Динамо" - 2002 року народження. На базі ДЮСШ "Динамо" за адресою: вул. Салютна 35. 

Гра закінчилася  рахунком 3:1 на користь "грінченківців". В другому таймі матчу голами відзначилися: Никоненко Владислав (2) та Чоботар Олег (1).

Після закінчення матчу старший викладач кафедри спорту та фітнесу, головний тренер збірної команди, Швець Сергій Володимирович провів профорєінтаційну бесіду з футболістами "Динамо", де під час візиту вихованцям було надано детальну інформацію про Університет Грінченка та  умови вступу на Факультет здоров'я, фізичного виховання та спорту.

Також у  лютому викладач кафедри спорту та фітнесу Киричок Юрій Миколайович провів профорієнтаційний захід у Тетеревській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Ніни Сосніної Київської області Бородянського району смт. Пісківка.В ході заходу учнів ознайомили з умовами вступу і навчанням в університеті.