Проект Академії ДТЕК «Акредитація тренінгових компаній»

Cтарший викладач кафедри спорту та фітнесу Літвінова Ксенія Юріївна взяла участь  у проекті Академії ДТЕК «Акредитація тренінгових компаній», який проходив у період з листопада 2018 р. по лютий 2019 р. Літвінова К.Ю. успішно виступила в проекті та отримала найбільшу кількість балів.

Учасників оцінювали директори з управління персоналом та керівники відділів з навчання більше 30 найбільших компаній України, серед яких FozzyGroup, Lifecell, Comfy, Київстар, Метінвест, UniCreditBank, Arzinger, Forward Bank, СТБ, Конті, JTI, Ферреро, ІМК, Лемтранc, Укртелеком, Дарниця та інші. У цьому році на проект Академії ДТЕК були подані 134 заявки з усієї України, з них до акредитації було допущено 29 тренерів. І тільки 15 тренерів пройшли всі етапи відбору.

Бізнесу потрібні якісні послуги, нестандартні підходи, інноваційні рішення, нові продукти, і за ці знання керівники готові платити. При цьому всі вони хочуть гарантованого якісного результату. Проект Академії ДТЕК покликаний бути цим гарантом якості: якщо бізнес-консультант отримав акредитацію, то можна бути впевненим у високому рівні консалтингових послуг, які вам будуть надані.

У процесі конкурсу учасники презентували та захищали свої навчальні програми. Переможці відразу ж отримали шанс на підписання контракту з великими компаніями. Вітаємо Літвінову Ксенію Юріївну!

 

IMG-4ab0c9dd35fdf5afecf628661027d012-V