Міжнародний день студентського спорту-2021

19 вересня 2021 року в Києві відбулися урочистості з нагоди святкування Міжнародного дня студентського спорту.

Організаторами та учасниками виступили МОН України, Національний олімпійський комітет, Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Спортивна студентська спілка України, Федерація легкої атлетики України, Футбольна асоціація студентів м. Києва, Ліга танцю України, "Pari Match", "Олімпійська арена", "Педагогічна преса".

Викладачі Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту отримали Подяку від Комітету з фізичного виховання та спорту  МОН України за вагомий внесок у розвиток фізичного виховання і спорту серед студентської молоді та з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

В програмі заходу було проведено змагання  "Зірки юнацької жердини" для юних спортсменів-професіоналів, фізкультурно-оздоровчий захід серед студентів " Cool Race", майстер-класи з регбі, бейсболу, працювали локації з настільного тенісу, пляжного волейболу, футболу.

Студенти Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту взяли активну участь у змаганнях  "Cool Race", продемонстрували  високий рівень фізичної підготовленості та були нагороджені грамотами та цінними подарунками.