11 січня 2021 р.

Розширене засідання кафедри спорту та фітнесу та кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 11.01.2021 р.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Звіт аспірантів та здобувачів(доп. Виноградова О., Коханська С., Бірючинська С., Волощенко Ю., Каюн О., Комоцька О.).

2. Стан затвердження тем дисертацій аспірантів першого року навчання (доп. аспіранти 1 року навчання).

3. Стан заповнення е-портфоліо аспірантами усіх років навчання на Вікі-порталі Університету (доп. аспіранти).

4. Стан розроблення ЕНК для забезпечення викладання на відповідній освітньо-науковій програмі (доп. Сушко Р., Латишев М., Білецька В., Головач І.).

5. Різне (проблемні аспекти в освітньому процесі аспірантів,  побажання щодо організації навчання).

Проєкт рішення

  • Проміжний звіт аспірантки 2 року навчання Коханськогї Софії Сергіївни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Удосконалення спеціальної фізичної підготовки кваліфікованих спортсменів у стрибках на батуті з урахуванням сучасних вимог змагальної діяльності”, науковий керівник – Лопатенко Г.О., к.н.ФВіС, доц.) за І семестр 2020/2021 н.р. схвалити.
  • Проміжний звіт аспірантки 2 року навчання Виноградової Олени Олексіївни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Відновлення працездатності кваліфікованих спортсменів у спортивній ходьбі в умовах інтенсифікації тренувального процесу”, науковий керівник – Лопатенко Г.О., к.н.ФВіС, доц.) за І семестр 2020/2021 н.р. схвалити.
  • Проміжний звіт аспірантки 2 року навчання Бірючинської Світлани Віталіївни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Система кадрового забезпечення фізкультурно-оздоровчих закладів України в сучасних умовах розвитку фітнес-індустрії”, науковий керівник – Білецька В.В., к.н.ФВіС, доц.) за І семестр 2020/2021 н.р. схвалити.
  • Проміжний звіт аспірантки 1 року навчання Каюн Олександри Володимирівни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації «Фізичне виховання студентів засобами ментального фітнесу», науковий керівник – Білецька В.В., к.н.ФВіС, доц.) за І семестр 2020/2021 н.р. схвалити.
  • Проміжний звіт аспірантки 1 року навчання Комоцької Оксанпи Сергіївни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Фомування стилю діяльності тренерів у системі підготовки юних баскетболістів”, науковий керівник – Сушко Р.О., д.н.ФВіС, доц.) за І семестр 2020/2021 н.р. схвалити.
  • Проміжний звіт аспіранта 1 року навчання Волощенка Юрія Миколайовича (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Соматичні рухи як засіб розвитку координаційних здібностей студентів”, науковий керівник – Поляничко О.М., к.психол.н., доц.) за І семестр 2020/2021 н.р. схвалити.
  • До 15.01.2020 заповнити е-портфоліо такими аспірантами - Коханської С.С., Бірючинської С.В., Каюн О.В., Волощенко Ю.М.
  • Змістовно наповнити ЕНК, що викладаються на відповідній освітньо-науковій програмі.

ОБГОВОРЕННЯ:

Віннікова Н.М., проректор з наукової роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, доцент, д.ф.н., наголосила на необхідності змістового наповнення ЕНК з дисциплін, що викладаються на відповідній освітньо-науковій програмі; на необхідності заповнення е-портфоліо аспірантами та зазначила про важливість участі аспірантів у міжнародних проектах, створення заявок для участі у міжнародних проектах.

Тригуб І.І. завідувач відділом аспірантури та докторантури, наголосила про необхідність дотримання аспірантами наукової складової.