07 квітня 2021 р.

Засідання кафедри спорту та фітнесу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 07.04.2021 р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  • Обговорення відкритих занять викладачів: доцента: Єретика А.А., Поляничко О.М.; старших викладачів: Данило Л.І.; Евдокимової Л.Г., Коржа Є.М., Волощенка Ю.М., Чорній І.В., Александрової О.О.; викладачів: Киричка Ю.М.; Цикози Є.В.
  • Затвердження Каталогу вибіркових дисциплін для ОП «Тренерська діяльність та спортивні підготовка» для студентів другого Магістерського рівня освіти.

Проєкт рішення:

  • Визнати практичне заняття А.А. Єретика, доцента кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Анатолія Анатолійовича Єретика до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади доцента кафедри спорту та фітнесу.
  • Визнати лекційне заняття О.М. Поляничко, доцента кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Олену Миколаївну Поляничко до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади доцента кафедри спорту та фітнесу.
  • Визнати практичне заняття Данило Л.І., старшого викладача кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Данило Л.І. до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри спорту та фітнесу.
  • Визнати практичне заняття Євдокимової Л.Г., старшого викладача кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Євдокимову Л.Г. до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри спорту та фітнесу.
  • Визнати практичне заняття Александрової О.О., старшого викладача кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Александрову О.О. до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри спорту та фітнесу.
  • Визнати практичне заняття Коржа Є.М., старшого викладача кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Коржа Є.М. до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри спорту та фітнесу.
  • Визнати практичне заняття Волощенка Ю.М., старшого викладача кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Волощенка Ю.М. до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри спорту та фітнесу.
  • Визнати практичне заняття Чорній І.В., старшого викладача кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Чорній І.В. до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри спорту та фітнесу
  • Визнати практичне заняття Цикози Є.В., викладача кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Цикозу Євгенію Валеріївну до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади викладача кафедри спорту та фітнесу.
  • Визнати практичне заняття Киричка Ю.М., викладача кафедри спорту та фітнесу, як таке, що проведене на високому професійному рівні, відповідає вимогам щодо кваліфікації науково-педагогічного працівника. Рекомендувати Киричка Ю.М. до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади викладача кафедри спорту та фітнесу.
  • Затвердити Каталог вибіркових дисциплін для ОП «Тренерська діяльність та спортивні підготовка» для студентів другого Магістерського рівня освіти.