14 червня 2021 р.

Засідання кафедри спорту та фітнесу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 14.06.2021 р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Річні звіти аспірантів та здобувачів 1-2 років навчання, спеціальності 017 ФКіС щодо виконання індивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за 2020/2021 н.р. (доп. Виноградова О., Коханська С., Бірючинська С., Волощенко Ю., Каюн О., Комоцька О.).

2. Різне

Проєкт рішення:

  • Затвердити звіти аспірантів та здобувачів 1-2 років навчання, спеціальності 017 ФКіС щодо виконання індивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за 2020/2021 н.р. (доп. Виноградова О., Коханська С., Бірючинська С., Волощенко Ю., Каюн О., Комоцька О.).

ОБГОВОРЕННЯ:

Білецька В.В. завідувач кафедри спорту та фітнесу, доцент, к.н.ф.в.с., зазначила, що аспіранти є дуже активними, всі теми дисертаційних робіт були затверджені у жовтні 2020 року, всі аспіранти приймали активну участь у конференціях.

Тригуб І.І. завідувач відділом аспірантури та докторантури, наголосила про необхідність перевірки видань для публікацій, а також про необхідність публікації результатів досліджень у міжнародних виданнях, що входять до баз даних WoS, Scopus.