11, 18, 25 жовтня 2021 р.

Засідання кафедри спорту та фітнесу (розширене спільно з кафедрою фізичного виховання і педагогіки спорту та кафедрою фізичної реабілітації та біокінезіології) Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 11.10.2021 р.

Порядок денний:

1. Затвердження тем дисертаційних робіт аспірантів 1 року навчання (Кулаков Б., Сова В., Романюк М., Чумак Я.).

Проект рішення:

  • Рекомендувати тему дисертаційної роботи Сови В. «Удосконалення техніко-тактичної підготовки юних тхеквондистів з урахуванням їх психофізіологічних характеристик», на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт до затвердження на Вченій Раді факультету із урахуванням зауважень та пропозицій. 
  • Доопрацювати тему та обґрунтування дисертаційної роботи Кулакова Б. та представити на наступному розширеному засіданні кафедри.
  • Доопрацювати тему та обґрунтування дисертаційної роботи Чумак Я. та представити на наступному розширеному засіданні кафедри.
  • Доопрацювати тему та обґрунтування дисертаційної роботи Романюка М. та представити на наступному розширеному засіданні кафедри. 

Засідання кафедри спорту та фітнесу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 18.10.2021 р.

Порядок денний:

  • Про результати фахової експертизи ЕНК «Теорія і методика викладання обраного виду спорту (1-4 курс, ТД, денна)». Автори: Іваненко Г.О., Киричок Ю.М., Гудим Г.П.
  • Про план профорієнтаційної роботи кафедри на 1 півріччя 2021-2022 н.р.
  • Про участь у грінченківській декаді.
  • Про участь у реалізації соціального проекту «З Києвом та для Києва».

Проект рішення:

1. За результатами фахової експертизи засвідчити достатній науковий рівень ЕНК та відповідність робочій програмі.

2. Затвердити план профорієнтаційної роботи кафедри на 1 півріччя 2021-2022 н.р.

3. Провести в рамках Грінченківської декади Відкритий шаховий турнір (головний суддя Єретик А.А.). Для участі у  ІХ Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Фізичне виховання, спорт та здоров'я людини: досвід, проблеми, перспективи (у циклі Анохінських читань)», яка відбудеться 10 грудня 2022 р. у рамках Грінченківської декади. Співробітникам кафедри підготувати тези.

4. Затвердити теми соціальних проектів та викладачів для проведення соціального проекту «З Києвом та для Києва» он лайн (список додається).

Засідання кафедри спорту та фітнесу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 25.10.2021 р.

Порядок денний:

  • Про продовження статусу сертифікованих (пролонгація) ЕНК кафедри спорту та фітнесу (список додається).
  • Про затвердження тем бакалаврських робіт та наукових керівників студентів 4 курсу освітньо-професійних програм 017.00.02 Тренерська діяльність з обраного виду спорту,00.03 Фітнес та рекреація (список додається).

Проект рішення:

  • Продовжити статус сертифікованих (пролонгація) ЕНК кафедри спорту та фітнесу (список додається).
  • Затвердити теми бакалаврських робіт та наукових керівників студентів 4 курсу освітньо-професійних програм 017.00.02 Тренерська діяльність з обраного виду спорту,00.03 Фітнес та рекреація (список додається).