03, 13, 23 грудня 2021 р.

Засідання кафедри спорту та фітнесу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 03.12.2021 р.

Порядок денний:

  • Звіти аспірантів 3 року навчання (Виноградової О., Бірючинської С., Коханської С.) з дослідницької практики.

Проект рішення:

  • Затвердити звіти аспірантів 3 року навчання (Виноградової О., Бірючинської С., Коханської С.) з дослідницької практики.

Засідання кафедри спорту та фітнесу (розширене спільно з кафедрою фізичного виховання і педагогіки спорту та кафедрою фізичної реабілітації та біокінезіології) Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 13.12.2021 р.

Порядок денний:

  • Затвердження тем дисертаційних робіт аспірантів 1 року навчання (Чумак Я.).
  • Рекомендація до включення у Тематичний план підготовки, виготовлення книжкової та аркушевої продукції на 2022 рік Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту навч.-метод. посібник «Психологія здоров’я: навч.-метод. посібник з питань підготовки до практ. та самостійних  робіт для  студентів закладів вищої освіти». Автор: Лахтадир О.В.
  • Обговорення освітньо-наукової програми «Фізична культура і спорт» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та навчального плану.

Проект рішення:

  • Рекомендувати тему дисертаційної роботи Чумак Я. «Фізична рекреація осіб першого періоду зрілого віку з малорухомим способом життя», на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт до затвердження на Вченій Раді факультету із урахуванням зауважень та пропозицій.
  • Рекомендувати до включення у Тематичний план підготовки, виготовлення книжкової та аркушевої продукції на 2022 рік Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту навч.-метод. посібник «Психологія здоров’я: навч.-метод. посібник з питань підготовки до практ. та самостійних  робіт для  студентів закладів вищої освіти». Автор: Лахтадир О.В.
  • Взяти до уваги пропозиції щодо впровадження нових освітніх компонентів і методів викладання, уточнити назви окремих ОК та оптимізувати їх структуру відповідно до сучасного стану галузі і спеціальності, у блок обов’язкових компонентів ОНП ввести навчальні дисципліни «Педагогіка і психологія вищої школи» та «Актуальні аспекти наукової, організаційної та інноваційної діяльності у фізичній культурі і спорті»; уточнити назви обов’язкових освітніх компонентів;  перерозподілити кредити між ОК для посилення теоретико-методологічної складової викладацької діяльності. При формулюванні мети ОНП  та ПРН врахувати досвід підготовки доктора філософії у сфері спорту, а саме програму Doctoral School, яку реалізує Józef Piłsudski University of Physical Education in Warsaw (Варшава, Польща), та програму Doctoral School of Sports, яка реалізується Hungarian University of Sports Science (Будапешт, Угорщина).

Засідання кафедри спорту та фітнесу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 23.12.2021 р.

Порядок денний:

1. Про підсумки роботи у 2021 році.

2. Про підготовку до екзаменаційної сесії. Про затвердження програм екзаменів.

3. Про затвердження Каталогу вибіркових дисциплін.

4. Оновлення системи ЄДЕБО.

5. Про Конференцію трудового колективу університету.

6. Про графік сертифікації ЕНК у 2 семестрі.

7. Різне.

Проєкт рішення:

  • Інформацію взяти до відома Про підсумки роботи у 2021 році, Про підготовку до екзаменаційної сесії, Про Конференцію трудового колективу.
  • Затвердити програми екзаменів.
  • Затвердити Каталог вибіркових дисциплін для студентів ОП «Тренерська діяльність з обраного виду спорту» та «Фітнес і рекреація» першого бакалаврського рівня освіти.
  • До 24 січня 2022 р. оновити дані для системи ЄДЕБО.
  • Подати на сертифікацію у 2 семестрі наступні ЕНК: Університетські студії (1 курс, ФІТР, ТД, денна), Позатренувальні фактори в системі підготовки спортсменів (3-4 курс, ТД, ФІТР, денна), Організація спортивно-масових заходів (2-3 курс, ФІТР, ТД, денна), Методика викладання спортивних дисциплін (1-3 курс, ФІТР, ТД, денна).