19 січня 2022 р.

Засідання кафедри спорту та фітнесу (розширене спільно з кафедрою фізичного виховання і педагогіки спорту та кафедрою фізичної реабілітації та біокінезіології) Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту від 19.01.2022 р.

Порядок денний:

  • Звіт аспірантів та здобувачів(доп. Виноградова О., Коханська С., Бірючинська С., Волощенко Ю., Каюн О., Комоцька О., Чумак Я., Сова В., Кулаков Б., Романюк М.).
  • Про затвердження робочих програм для 2 семестру.

Проект рішення:

  • Проміжний звіт аспірантки 3 року навчання Виноградової Олени Олексіївни(спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Відновлення працездатності кваліфікованих спортсменів у спортивній ходьбі в умовах інтенсифікації тренувального процесу”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр  2021/2022 н.р. (науковий керівник – Лопатенко Г.О., к.н.ФВіС, доц.) схвалити.
  • Проміжний звіт аспірантки 3 року навчання Коханської Софії Сергіївни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Удосконалення спеціальної фізичної підготовки кваліфікованих спортсменів у стрибках на батуті з урахуванням сучасних вимог змагальної діяльності”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Лопатенко Г.О., к.н.ФВіС, доц.) схвалити.
  • Проміжний звіт аспірантки 3 року навчання Бірючинської Світлани Віталіївни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Система кадрового забезпечення фізкультурно-оздоровчих закладів України в сучасних умовах розвитку фітнес-індустрії”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Білецька В.В., к.н.ФВіС, доц.) схвалити.
  • Проміжний звіт аспірантки 2 року навчання Каюн Олександри Володимирівни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Фізичне виховання студентів засобами ментального фітнесу”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Білецька В.В., к.н.ФВіС, доц.).
  • Проміжний звіт аспірантки 2 року навчання Комоцької Оксани Сергіївни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Формування стилю діяльності тренерів у системі підготовки юних баскетболістів”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Сушко Р.О., д.н.ФВіС, проф.) схвалити.
  • Проміжний звіт аспіранта 2 року навчання Волощенка Юрія Миколайовича (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Соматичні рухи як засіб розвитку координаційних здібностей студентів”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Поляничко О.М., к.психол.н, доцент) схвалити.
  • Проміжний звіт аспіранта 1 року навчання Романюка Максима Валентиновича (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Система відбору юних футболістів з урахуванням психологічних характеристик”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Поляничко О.М., к.психол.н, доцент) схвалити.
  • Проміжний звіт аспіранта 1 року навчання Кулакова Богдана Сергійовича (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Формування стресостійкості єдиноборців на етапі спеціалізованої базової підготовки”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Поляничко О.М., к.психол.н, доцент) схвалити.
  • Проміжний звіт аспіранта 1 року навчання Сови Володимира Миколайовича (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Удосконалення техніко-тактичної підготовки юних тхеквондистів з урахуванням їх психофізіологічних характеристик”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Ясько Л.В., к.н.ФВіС, доцент) схвалити.
  • Проміжний звіт аспірантки 1 року навчання Чумак Ярослави Ярославівни (спеціальність 017 Фізична культура і спорт; освітньо-наукова програма “Фізична культура і спорт; тема дисертації “Фізична рекреація осіб першого періоду зрілого віку з малорухомим способом життя”) щодо виконанняіндивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за І семестр 2021/2022 н.р. (науковий керівник – Іващенко С.М., д.мед.н., проф.) схвалити.
  • Затвердити робочі програми начальних дисциплін на 2 семестр.