Засідання деканату (2023-2024 н.р.)

27 березня 2024 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання про надання пропозицій до рейтингового оцінювання "Лідер року-2024", про зміну порядку підготовки докторів філософії, про підготовку до конкурсу на заміщення вакантних посад, про надання пропозицій щодо допомоги Збройним силам України, про підготовку до Дня відкритих дверей та ін.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


29 лютого 2024 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання про організацію освітнього процесу у 2 семестрі 2023-2024 н.р. (визначення переліку дисциплін, які будуть викладатися в дистанційному форматі; алгоритм дій у випадку повітряної тривоги та схеми евакуації; вибіркові дисципліни; проведення атестації випускників (програми екзаменів, форма проведення); проведення повторних інструктажів з техніки безпеки; відвідування студентами навчальних занять; моніторинг та оновлення баз практик для здобувачів всіх рівнів; про підготовку до вступної кампанії 2024 (день відкритих дверей; програми фахових випробувань на 2024 рік; склад екзаменаційних комісій для вступних випробувань; рекомендації до вступу в аспірантуру); про зміни умов сертифікації та пролонгації ЕНК в 2024; про надання індивідуальних графіків навчання на 2 семестр 2023-2024 н.р.; про оновлення освітніх програм;  про наукову роботу факультету у ІІ семестрі 2023-2024 н.р. (звіт про реалізацію колективних та індивідуальних наукових досліджень (тем); наповнення реєстру рейтингу «Лідер року» «Індекс у ResearchGate»; реєстрація, заповнення, об'єднання дублюючих профілів авторів в  ORCID, Scopus ID, Web of Science, ResearcherID; пропозиції щодо проведення наукових заходів у рамках Фестивалю науки – 2024 (10-24 травня); діяльність Докторської школи.


24 січня 2024 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання про затвердження РПНД на 2 семестр 2023-2024 н.р., надання індивідуальних графіків навчання, оновлення освітніх програм, затвердження Положення про Факультет, зміну розрахункових рахунків для оплати освітніх послуг, проведення тренінгу "Досягнення результатів навчання за освітньою програмою "Тренерська діяльність з обраного виду спорту", пріоритети наукової діяльності, День відкритих дверей та ін.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.


28 листопада 2023 р. відбулося чергове засідання деканату Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту. На засіданні були розглянуті питання про проведення екзаменаційної сесії та ЄДКІ для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 227 Терапія та реабілітація, обговорено підготовку наукових тем кафедр, про випуск здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, підготовку до проведення X Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ, СПОРТ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ» (У ЦИКЛІ АНОХІНСЬКИХ ЧИТАНЬ) та ін.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.