Збори трудового колективу факультету

03 жовтня 2018 р. відбулися Збори трудового колективу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту, на яких декан Факультету - Лопатенко Георгій Олегович, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, представив звіт роботи Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту за 2017-2018 н.р.

У звіті було представлено аналіз виконання пріоритетних завдань роботи Факультету за 2017-2018 н.р., показано результати вступної кампанії 2018 року, підняте питання підвищення якості навчання студентів, проаналізовано основні аспекти навчально-методичної, наукової, міжнародної та соціально-гуманітарної роботи Факультету, акцентовано увагу на заходах реалізації нової освітньої стратегії Університету, розглянуто питання волонтерської діяльності Факультету та відмічені основні спортивні здобутки студентів та викладачів. Також декан представив стратегічне бачення подальшого розвитку Факультету в контексті реалізації нової освітньої стратегії.

Участь в обговоренні звіту взяв Жильцов Олексій Борисович, проректор з науково-методичної та навчальної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України, який наголосив на зростанні якості освітнього процесу та необхідності збільшення якісних показників роботи Факультету в подальшому.

Роботу декана Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Лопатенка Георгія Олеговича у 2017-2018 н.р. колектив визнав задовільною. 

 

Звіт декана Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту за 2017-2018 н.р.