Перший відкритий турнір з футзалу імені Олександра Плеханова

Команда Київського університету імені Бориса Грінченка стала переможцем першого відкритого турніру з футзалу імені Олександра Плеханова.

22 лютого 2019 року відбувся турнір пам’яті Олександра Плеханова. Революція гідності об’єднала українців, відколи додому не повернулися Герої України – учасники подій на Майдані в 2014 році. Серед них були й зовсім молоді хлопці, такі як Олександр Плеханов – студент Київського університету будівництва і архітектури.

Турнір було організовано спільними зусиллями ГО «Футбольна асоціація студентів м. Києва», Радою Ректорів київського вузівського центру та Київським національним університетом будівництва і архітектури.

У другому півфіналі зійшлись команди Університету Грінченка та Національного університету біоресурсів і природокористування України, де команда Університету Грінченка здобула перемогу із рахунком 6:2.

В підсумку переможцями першого відкритого турніру, присвяченого пам’яті Героя України Олександра Плеханова, стала команда Київського університету імені Бориса Грінченка, яка у фіналі перемогла колектив КНУБА із рахунком 9:5.

Вітаємо команду Київського університету імені Бориса Грінченка та тренера збірної Швеця Сергія Володимировича з перемогою у турнірі!