Участь у 5th LSU International Week

 

Доцент кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Сушко Р.О. та доцент кафедри спорту та фітнесу Кожанова О.С. взяли участь у 5th LSU International Week, присвяченому 85-річчю LSU і 20-річчю участі в Еразмус, що проходив 08-12 квітня 2019 року у Литовському університеті спорту (м. Каунас, Литва).

У програмі відбулася низка різноманітних заходів, серед яких наукові конференції, семінари, круглий стіл з актуальних питань розвитку фізичного виховання і спорту, де лектори з різних країн поділились власними напрацюваннями відповідно до спеціалізації досліджень.

В роботі 5th LSU International Week взяли участь 23 представники університетів з різних країн (Австрія, Азербайджан, Велика Британія, Данія, Ізраїль, Казахстан, Китай, Німеччина, Туреччина, Польща та ін.).

В рамках робочої програми 5th LSU International Week  відбулося стажування викладачів, котрі ознайомились зі структурою навчально-методичної і наукової роботи у Литовському університеті спорту, інноваційними підходами викладання дисциплін, з науково-дослідною лабораторією і новітніми технологіями їх досліджень у біомеханіці і кінезіології та матеріально-технічною базою закладу.