Участь у наймасштабнішій РУХАНЦІ 2.0 в Україні!

День знань, 01 вересня 2019 року, для студентів Київського університету імені Бориса Грінченка Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту та викладача кафедри спорту та фітнесу Омельченко Тетяни Григорівни видався по-справжньому активним! Всі  долучилися до наймасштабнішої РУХАНКИ 2.0 в Україні, яка відбулася на НСК «Олімпійському»!

Ця наймасштабніша зарядка в Україні пройшла під керівництвом професійних тренерів та фахівців Інституту вертебрології та реабілітації за підтримки студентів Київського університету імені Бориса Грінченка.

Мета РУХАНКИ 2.0. – залучити якомога більше людей до занять спортом заради здоров’я, навчити учасників контролювати власне тіло та поставу, виконуючи особливі вправи для хребта та спини.
Хочеш бути щасливим – будь здоровим, хочеш бути здоровим – рухайся! Рух – запорука життя!  Девіз зустрічі - здоровим бути ЗДОРОВО! 

"Ми хочемо, щоб молодь була здорова, ми хочемо, щоб українська молодь не знала такого відчуття як "болить спина". Ми хочемо залучити молодь до здорового та активного способу життя й сподіваємося, що це сподобається їй", - додають організатори спортивного дійства.