Збірну команду з футболу Університету Грінченка провели на Кубок світу

18 листопада 2019 року в  аеропорту «Бориспіль» відбулися проводи збірної команди на змагання Кубку Світу серед університетів 2019. Збірна команда Київського університету імені Бориса Грінченка вперше в історії візьме участь у Чемпіонаті світу з футболу серед студентів, який проходитиме з 20.11.2019 р. по 02.12.2019 р. в місті Цзінь-Цзян (Китай).

Команда нашого Університету здобула це почесне право, завоювавши «бронзову» нагороду на Чемпіонаті Європи в Португалії (липень 2018 р.). Підопічні Сергія Швеця гратимуть у квартеті "С" разом із університетом Пауліста (Бразилія), університетом Мйонджі (Корея) та Італійським медійним університетом.

«Це дебютні змагання такого рівня в студентському спорті й дуже приємно, що Україну на них представлятиме команда Київського університету імені Бориса Грінченка, що грає в Чемпіонаті Футбольної асоціації студентів м. Києва. Впевнений, що наші хлопці покажуть в Китаї хороший рівень гри й повернуться з результатом» — відзначив представник TM  Parimatch Вадим Місюра.

«Такі шанси випадають один раз в житті. Такі змагання дають великий поштовх для розвитку студентського футболу й окремих футболістів, які будуть намагатися себе проявити в найкращому образі» -  прокоментував головний тренер команди КУБГ Сергій Швець.

«Рівень таких студентських змагань, як правило, має дуже високий рівень. Саме тому, зіграти на Чемпіонаті світу є величезною мотивацією для будь-якого спортсмена» -  відзначив капітан команди Євген Миколаюк.