Звіт декана Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту за 2019 рік

21 січня 2020 р. відбулися Збори трудового колективу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту, на яких декан Факультету - Лопатенко Георгій Олегович, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, представив звіт роботи Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту за 2019 рік.

У звіті було представлено аналіз виконання пріоритетних завдань роботи Факультету за 2019 рік, показано результати вступної кампанії 2019 року, підняте питання підвищення якості навчання студентів, проаналізовано основні аспекти навчально-методичної, наукової, міжнародної та соціально-гуманітарної роботи Факультету, акцентовано увагу на заходах реалізації нової освітньої стратегії Університету, розглянуто питання розвитку персоналу та відмічені основні спортивні здобутки студентів та викладачів. Також декан представив стратегічне бачення подальшого розвитку Факультету в контексті реалізації нової освітньої стратегії.

Участь в обговоренні звіту взяла Гриневич Лілія Михайлівна, проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, доцент, яка відзначила позитивну динаміку розвитку факультету, загальну тенденцію покращення показників вступної кампанії, високу якість електронних навчальних курсів та використання активних методик навчання, підкреслила перспективи наукової діяльності, а також наголосила на необхідності залучення партнерів для активізації міжнародної діяльності.

Роботу декана Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Лопатенка Георгія Олеговича у 2019 році колектив визнав задовільною. 

Звіт декана Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту за 2019 рік