ProFit Convention

08-09 лютого 2020 року в Києві на НСК Олімпійський відбулася ProFit Convention – свято спорту та фітнесу для людей, для яких фітнес — це невід’ємна частина життя: улюблене хобі чи робота.

Мета ProFit Convention - це нові знання й ідеї для тренувань; круті емоції; нові знайомства; фітнес-мотивація; можливість партнерам та учасникам виставки заявити про свої бренди.

Старший викладач кафедри спорту та фітнесу Літвінова Ксенія Юріївна разом з командою тренерів фітнес-студії Faktura (студентами 5 курсу - Радченко Анастасією та Глеєм Андріем та випускниками Університету Грінченка) представила майстер клас Rock You Body.

В конвенції взяли участь викладачі Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту – Білецька В.В., Кожанова О.С., Гаврилова Н.Г., Пітенко С.Л. та студентка 5 курсу Сисоєва Л.

В рамках конвенції також відбулися лекції для вчителів фізичної культури: лекція Лори Філіпової «Дитина і їжа. Будуємо здорове тіло» та лекція Інеси Пустовалової «Ефективна комунікація – основи успішної взаємодії з людьми в професії і життя».

На ProFit Convention учасники отримали величезний заряд позитивних емоцій і потужний імпульс для занять фітнесом і спортом від презентерів. На сцені виступали найкращі тренери України, а також фітнес-профі з Італії, США, Греції, Німеччини, Польщі, Чехії і Словакії.