Участь у науково-освітній відеоконференції «Основи підготовки спортсменів у ситуації, що склалася. Фізична підготовка та розвиток силових якостей»

24 квітня 2020 р. доцент кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту, д.н.ф.в.с., доцент Сушко Р.О. взяла участь у науково-освітній відеоконференції на тему: "Основи підготовки спортсменів у ситуації, що склалася. Фізична підготовка та розвиток силових якостей". Лектором виступив професор Олімпійського інституту НУФВСУ, співголова Комісії НОК України "Інновації в спорті", д.п.н., професор Платонов В.Н.

Розпочали конференцію зі вступного слова Міністр молоді і спорту України, олімпійський чемпіон з фехтування на шаблях 1992 (Барселона, Іспанія), Заслужений тренер України, член виконкому НОК Гутцайт В.М. і Президент НОК України, олімпійський чемпіон 1988 (Сеул, Корея), ЗМС Бубка С.Н.

Понад 800 учасників відеоконференції протягом двох годин мали можливість отримати науково обґрунтовані поради стосовно організації тренувального процесу в умовах карантину та методичні рекомендації щодо проведення фізичної підготовки.