Інтерактивний фестиваль-конкурс талантів «Грінченківська весна»

З 10 квітня по 15 травня 2020 р. в Київському університеті імені Бориса Грінченка проводиться інтерактивний фестиваль-конкурс талантів «Грінченківська весна».

Метою фестивалю є підтримка позитивної комунікації грінченківців у період дистанційного спілкування шляхом:

  • презентації творчих досягнень викладачів і студентів Університету в різних видах мистецтва, літератури, спорту в дистанційній формі (у записі, фото);
  • підтримки талантів, створення умов для самореалізації та духовного розвитку, а також презентування громаді власних досягнень;
  • встановлення творчих контактів між учасниками та обмін творчим досвідом;
  • розвитку корпоративної культури та популяризації університетських цінностей.

У фестивалі-конкурсі «Грінченківська весна» взяли участь як студенти, так і викладачі Університету, представивши свої конкурсні роботи у галузі мистецтва, літератури, спорту, реклами у вигляді відео-записів (фото з коментарями), текстів відповідно до номінацій у двох категоріях – «Професіонали» або «Аматори».

Учасники конкурсу, окрім відповідного подання матеріалу в оргкомітет, розміщують власні матеріали на сторінці Facebook під хештегом #Грінченківська_весна, збирають лайки та репости з метою визначення номінації «Глядацькі симпатії». Підтримаємо наших учасників!

Конкурсні роботи