Участь в ІІ Міжнародній науковій конференції «Роль науки та освіти в забезпеченні сталого розвитку»

05 квітня 2021 року Неведомська Євгенія Олексіївна,  кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізичної терапії та біокінезіології взяла участь в ІІ Міжнародній науковій конференції «РОЛЬ НАУКИ ТА ОСВІТИ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ», яка організована Вищою технічно школою в Катовіце (Польща) спільно з Бердянським державним педагогічним університетом, Донбаським державним педагогічним університетом, Інститутом дослідження просторового розвитку, Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Богдана Хмельницького, Національним університетом цивільного захисту України, Сумським державним педагогічним університетом імені А.С. Макаренка, Центральноукраїнським державним педагогічним університетом ім. Володимира Винниченка та Чорноморським національним університетом імені П. Могили.

У конференції взяли участь науковці, викладачі, студенти, докторанти, фахівці з освітніх, економічних, поведінкових, гуманітарних технологій забезпечення сталого розвитку сучасного суспільства.

На Секції «Освіта для сталого розвитку: міждисциплінарний підхід» було представлено доповідь Неведомської Є.О. «МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ НАУКОВИХ ПОНЯТЬ У ВИЩІЙ ШКОЛІ».

Учасники конференції мали можливість представити результати своїх досліджень та свого досвіду на пленарному засіданні та у трьох секціях, а також взяли участь в дискусіях.