Тренінг "Фахівець з фізичної терапії очима першокурсника" -2021

01 вересня 2021 року, у перший навчальний день, у День знань був традиційно проведений тренінг для студентів першокурсників «Фахівець з фізичної терапії очима першокурсника» у рамках дисципліни «Вступ до спеціальності».

Тренер –  Неведомська Є.О., доцент кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології.

Під час тренінгу першокурсники ознайомилися з основами своєї майбутньої професії – фізичного терапевта та ерготерапевта, встановили відмітні особливості у їхній професійній діяльності. Робота у групах допомогла з’ясувати причини рухових дисфункцій людини, основні цілі фізичної терапії, професійні дії  та особистісні якості фізичного терапевта. У командній роботі студенти виявили позитивні моменти своєї майбутньої діяльності, а також і негативні моменти та навіть ризики для свого здоров’я. Кожний першокурсник розповів, чому вирішив обрати саме цю професію,  про очікування від навчання в нашому Університеті та від майбутньої професійної діяльності. На завершення студенти створили символічне «Дерево професії».

Під час неформального, невимушеного і конструктивного спілкування студенти пізнавали себе та своїх одногрупників, що безперечно допоможе їм стати справжніми друзями в студентському житті.

Бажаємо нашим першокурсникам з радістю влитися у грінченківську родину та відчути позитивні емоції від насиченого студентського життя! Студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом яскравих вражень, які будуть супроводжувати все життя! Хай щастить нашим першокурсникам!