Навчально-методичні семінари кафедри спорту та фітнесу

В грудні  2021 року кафедрою спорту та фітнесу було проведено низку навчально-методичних семінарів для викладачів кафедри та студентів. 
02 грудня 2021 року старші викладачі кафедри спорту та фітнесу Петрова Наталія Вікторівна та Гаврилова Наталія Григорівна провели навчально-методичний семінар на тему: "Рухливі ігри в рекреаційній руховій активності молоді", в ході якого було обговорено особливості залучення студентської молоді до рекреаційної діяльності та представлено різні види рухливих ігор з елементами видів спорту, естафети з різним фізичним навантаженням, ігри-атракціони.
17 грудня 2021 року відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Методика соматичного виховання», який провів старший викладач кафедри спорту та фітнесу Волощенко Юрій Миколайович. Було розглянуто питання, пов'язані з особливостями проведення групових уроків, а саме: "Як віднайти зону комфорту?", "Як рухатися повільно?", "Як використовувати маленьке зусилля? Дискусійна частина була досить жвавою. Учасники виявили щиру зацікавленість.