Участь у вебінарі «Готуємо текст до публікації у наукових журналах»

08 лютого 2022 року викладачі кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології Неведомська Є.О. та Тимчик О.В. взяли участь у вебінарі «Готуємо текст до публікації у наукових журналах», який провів Unicheck (онлайн-сервіс пошуку плагіату, який перевіряє текстові документи на наявність запозичених частин тексту з відкритих джерел в Інтернеті чи внутрішньої бази документів користувача) та передплатне агентство «Укрінформнаука».

Вебінар є актуальним і корисним для всіх, хто готує статті до публікації у наукових журналах та хоче розібратись у тому, як підвищити кількість звернень до наукових публікацій за допомогою інструментів бази CrossRef. Спікери поділилися технологіями, які допомагають перевіряти роботи на наявність запозичень та плагіату перед публікацією наукового тексту.

Дякуємо організатору вебінару – Андрію Сідляренку, голові Unicheck Україна, та Тетяні Яцків, директору передплатної агенції «Укрінформнаука», за практичні поради, які обов’язково будуть  корисними під час підготовки наукової статті до публікації.