Всеукраїнський Олімпійський урок «Разом до Перемоги!» з нагоди Дня фізичної культури і спорту

09 вересня 2022 року співробітники Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту долучилися до Всеукраїнського Олімпійського уроку «Разом до Перемоги!», який був проведений з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

З вітальним словом виступив президент НОК України Бубка Сергій Назарович.

На Всеукраїнському Олімпійському уроці - 2022 виступили:

  • Ковальов Володимир Олексійович, Голова Комісії «Осередки НОК», член НОК України
  • Гутцайт Вадим Маркович, Міністр молоді та спорту України, Олімпійський чемпіон з фехтування, Член виконкому НОК України, Президент Федерації фехтування України
  • Більда Андрій Олександрович, Голова відділення НОК України у Черкаській області, Почесний Президент Федерації триатлону України, який наразі несе службу у лавах ЗСУ
  • Булатова Марія Михайлівна, доктор педагогічних наук, професор, Президент Олімпійської Академії України, віце президент НОК України, віце президент Європейських Олімпійських академій.

Зазвичай це спортивне свято відбувалося на центральних майданчиках столиці і збирало кілька тисяч поціновувачів спорту та активного способу життя. Зважаючи на умови воєнного стану, в цьому році Урок проходив в режимі онлайн на платформі ZOOM та стріму на YouTube-каналі НОК.

Олімпійський урок зібрав понад 2500 тисячі учасників: школярі, вихованці спортивних шкіл, студенти, працівники сфери з усіх куточків країни.

Користуючись святковою нагодою, НОК України нагородив відзнаками представників Олімпійської родини.